Zelf een bar maken? Maak direct gebruik van deze bouwtekening!

Dus jij wil zelf je eigen bar gaan maken? Echt een mooi initiatief. In dat geval ben je hier op het juiste adres. Ik wil jou namelijk een handje helpen bij het maken van jouw eigen bar. Stel je voor: gezellig met je vrienden aan een borrel zitten in een bar die jij zelf in elkaar getimmerd hebt. Je vrienden zullen dit vast erg gaaf vinden. Daar doe je het toch voor? Zelf klussen is leuk een daarbij ook nog eens kosten besparend.

Jij kan dus ook zelf een bar maken van steigerhout, maar daarvoor moet je wel in het bezit zijn van een professionele bouwtekening. Hier ga ik jou bij helpen! Ik heb namelijk enkele erg waardevolle, maar zeer eenvoudige bouwtekeningen voor jou klaar liggen, waarmee jij direct aan de slag kan.

Zelf een bar maken is dus erg simpel als je in het bezit van een professionele bouwtekening bent. Ben jij nieuwsgierig waar jij deze kan downloaden? Dan raad ik jou zeker aan om dit artikel eens goed op je gemak door te lezen!

Zorg voor een goede voorbereiding

zelf een bar makenWacht! Voordat je echt begint met klussen wil ik nog iets met jou bespreken, namelijk de voorbereiding. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je tijdverlies voorkomt, wat betekend dat je in een tempo, lekker door kan klussen. Ze zeggen niet voor niets: “Een goede voorbereiding is het halve werk”. Hoe jij je goed erna voorbereiding? Stel jezelf enkele vragen, zoals:

  • Ben ik in het bezit van alle benodigde gereedschappen? Zo ja, heb ik deze binnen handbereik?
  • Heb ik alle benodigde materialen in huis? Zo ja, heb ik deze binnen handbereik?
  • Is mijn werkplek opgeruimd zodat ik met een schone lei kan beginnen met klussen?
  • Heb ik de juiste bouwtekening binnen handbereik?
  • Etcetera. Etcetera.

Enkele voor de hand liggende vragen, maar je doet jezelf er erg veel plezier mee kan ik je garanderen. Nu nog aan de juiste bouwtekening zien te komen. Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Dit komt door het internet, waar genoeg bouwtekeningen te vinden zijn, die helaas vaak niet compleet en dus erg onbetrouwbaar zijn. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor!

Zoals ik al eerder dit artikel uitgelegd heb, weet ik waar jij wél een professionele bouwtekening kan vinden om zelf een bar in elkaar te timmeren. Hieronder ga ik uit leggen hoe jij hieraan kan komen.

Zelf een bar maken? Download direct deze .pdf bouwtekening!

Dus je wil echt zelf een bar van steigerhout maken? Echt een tof initiatief! Ik kan kou de bouwtekeningen die ik voor jou heb klaar liggen, echt aanraden. Waar jij deze bouwtekeningen kan downloaden? Op de website van Fred Schouten.

Fred Schouten is een ervaren steigerhout klusser die meer dan 10.000 bouwtekeningen, bouwplannen en projecten in een pakket heeft weten te bundelen. Oneindig veel complete, professionele en erg betrouwbare bouwtekeningen waarmee jij direct aan de slag kan. Hierin vind je dus ook enkele bouwtekeningen voor het maken van jouw eigen steigerhouten bar. Natuurlijk kan jij zelf de keuze maken met welke bouwtekening je aan de slag wilt.

Kortom: wil jij zelf een bar maken, dan kan ik jou zeker aanraden om eens door Fred’s bouwtekeningen pakket te snuffelen. Bij interesse in het downloaden van simpele en professionele bouwtekening, raad ik jou dan ook aan om nu nog even een kijkje te nemen op de website van Fred Schouten.

Klik hie rom een kijkje te nemen op de website van Fred Schouten >>

zelf een bar maken

Ga jij zelf een bar maken? Dan wens ik jou heel erg veel succes. Ik weet zeker dat het jou gaat lukken! 😉