Zelf een kast maken van steigerhout? Gebruik deze bouwtekening!

Ga jij zelf een kast maken van steigerhout? Echt een gaaf idee. Grote kans dat jij dan opzoek bent naar een professionele bouwtekening hiervoor? In dat geval ben jij hier op het juiste adres. Ik heb namelijk enkele simpele maar erg waardevolle bouwtekeningen voor jouw klaar liggen. Bouwtekeningen voor het maken van verschillende soorten kasten in allerlei maten. Dit zijn bouwtekeningen waarmee jij dan ook direct aan de slag kan.

Zelf een kast maken is echt een leuk uitdagend project en is bovendien kosten besparend. In de winkel ben je namelijk al gauw enkele honderden euro’s kwijt, dus waarom zou je niet zelf een kast maken? Bovendien kan je dus zelf bepalen wat voor een kast je gaat maken. Maak je een brede kast? Een hoge kast? Een kleren kast? Een tv kast? Etcetera…

Dus ben jij geïnteresseerd in het downloaden van deze simpele maar erg waardevolle bouwtekeningen om zelf een kast te gaan maken? Dan raad ik jou echt aan om dit artikel eens lekker op je gemak door te nemen.

Nog enkele klustips!

bouwtekening kastMaar voordat je echt aan de slag gaat wil ik nog iets met jou bespreken. Ik hoop namelijk dat jij je goed voorbereid voordat je aan de slag gaat met het maken van je eigen kast. Misschien klinkt dit stom, maar je doet jezelf er een heleboel plezier mee. Wil jij lekker vlot te werk gaan, zonder onnodige onderbrekingen? Dan raad ik jou aan om jezelf bijvoorbeeld enkele simpele vragen te stellen, zoals:

  • Is al het gereedschap dat ik nodig heb aanwezig?
  • Is al het juiste materiaal aanwezig?
  • Is mijn werkruimte netjes opgeruimd?
  • Is het steigerhout droog opgeslagen?
  • Ben ik in het bezit van de juiste bouwtekening?
  • Etcetera, etcetera…

Maak jezelf dus een afvink lijstje ter voorbereiding, om onnodige onderbrekingen te voorkomen. Je voorkomt dus een hoop tijd verlies. Overigens is het vinden van een juiste bouwtekening nogmaals erg belangrijk.

Bij de meeste bouwtekeningen die via het internet te vinden zijn, ontbreken er vaak essentiële onderdelen. Dit zijn dus erg onbetrouwbaar, onprofessionele en niet complet bouwtekeningen. Daar heb ik gelukkig een oplossing voor. Zoals ik hierboven heb verteld, weet ik hoe jij aan bouwtekeningen komt die wél compleet en betrouwbaar zijn.

Zelf een kast maken? Download direct deze .pdf!

Dus je gaat echt een kast maken van steigerhout? Echt eel erg gaaf. Zoals beloofd ga ik jou dan ook vertellen hoe jij aan een professionele bouwtekening kan komen om zelf een kast te maken.

Enige tijd geleden ben ik via internet terecht gekomen op de website van Fred Schouten, een ervaren steigerhout klusser. Hij beschikt over een website waar meer dan 10.000 professionele steigerhout bouwtekeningen te vinden zijn. Al deze bouwtekeningen heeft Fred in een pakket weten te bundelen. Hier vond ik dus ook enkele simpele en waardevolle bouwtekeningen waarmee je zelf een kast kan maken.

Fred Schouten beschikt dus over een persoonlijke website waar ook jij deze bouwtekeningen kan downloaden. Ga jij dus zelf een kast maken? Dan raad ik jou echt aan om nu nog even te snuffelen tussen Fred’s bouwtekeningen. Ik weet zeker dat deze jou gaan helpen bij het maken van een mooie kast!

Klik hier om een kijkje te nemen naar Fred’s bouwtekeningen pakket! >> 

zelf een kast maken

Ga jij zelf een kast maken? Ik weet zeker dat dit jou gaat lukken. Hoe dan ook wens ik jou enorm veel succes hierbij! 😉